MTS Euro Products Official Partner van Team Jumbo Visma

MTS Euro Products verbindt zich tot en met 2024 als Official Partner aan Team Jumbo-Visma. Per heden zal MTS Euro Products de atleten en staf van de succesvolle wieler- en schaatsploeg op het gebied van hygiëne ondersteunen met kennis en voorzien van een hoogwaardige selectie hygiëneproducten.

 

MTS Euro Products is een ervaren leverancier voor een groot scala aan hygiëneproducten zoals toilet- en handdoekpapier, dispensers, poetspapier, poetslappen, nonwovendoeken, zepen en absorptiematerialen.  “Vanuit ons logistiek centrum in Maassluis bedienen wij dagelijks onze klanten in binnen- en buitenland. Service, snelheid en flexibiliteit vormen samen met kwaliteit de eenheid die ons maakt tot wat we zijn: een betrouwbare, servicegerichte leverancier en kennispartner voor al uw hygiëneproducten,” verklaart Sander Ekhart, Commercieel Directeur van MTS Euro Products. “De Nederlandse roots van Team Jumbo-Visma in combinatie met de internationale exposure die het team genereert sluiten heel goed aan bij onze internationale strategie voor de komende jaren. MTS Euro Products hecht daarnaast veel waarde aan langdurige relaties met haar afnemers, om deze reden kiezen we dan ook voor een vierjarige overeenkomst met het team”.

 

“Ik ben er trots op dat we met Team Jumbo-Visma een partner hebben die tot de absolute wereldtop behoort. Dit sluit nauw aan bij de visie en positie van MTS Euro Products, dagelijks streven wij net als Team Jumbo-Visma naar het hoogst haalbare”, aldus Ekhart. “Het brede zakelijke netwerk van Team Jumbo-Visma biedt daarnaast voor ons vele mogelijkheden. Wij kijken er daarom erg naar uit om zowel met de wielerploeg als het schaatsteam van Team Jumbo-Visma de samenwerking aan te gaan.”

 

 

Team Jumbo-Visma
Team Jumbo-Visma is een Nederlands professioneel topsportteam dat presteert op het hoogste niveau en 365 dagen per jaar zichtbaar is. Het team combineert wielrennen en schaatsen, mannen en vrouwen en jong talent met ervaring. Kennis gaat hand in hand met uitvoering. In het team wordt gewerkt met plezier, passie en toewijding. Management, trainers, atleten, partners, office, soigneurs en mechaniekers werken allemaal samen, delen kennis en drijven elkaar sportief naar grotere hoogten met als doel: samen winnen!

 

 

Richard Plugge, directeur Team Jumbo-Visma: “Het onderwerp hygiëne heeft binnen onze teams die vrijwel het gehele jaar lange tijd met elkaar op pad zijn altijd al speciale aandacht. In de huidige tijden is het belang van goede hygiëne alleen nog maar groter geworden. We zijn heel enthousiast om met MTS Euro Products een partner te hebben gevonden die ons op dit gebied nog verder gaat helpen door middel van het delen van kennis, innovaties en levering van hoogwaardige producten”.

Van Aert verovert Belgische titel veldrijden

10 januari 2021 – Wout van Aert heeft in het West-Vlaamse Meulebeke het Belgisch kampioenschap veldrijden gewonnen. De kersverse vader ging er al vroeg in de wedstrijd vandoor en soleerde vervolgens naar zijn vierde nationale titel.

 

Na een vlugge start nam Van Aert al snel het initiatief en in de derde ronde sloeg hij een kloof met titelverdediger Laurens Sweeck. In een mum van tijd sprokkelde de leider in het wereldbekerklassement vijfentwintig seconden voorsprong op zijn achtervolgers. Deze behield hij tot aan de finishstreep. Van Aert droeg de zege op aan zijn vrouw Sarah en hun zoontje Georges die eerder deze week geboren werd.

 

“Ik ben er behoorlijk diep voor gegaan. Ik wilde het voor de koers niet zeggen, maar ik heb eigenlijk al zes nachten amper geslapen. Ik had niet de energie die ik wilde hebben, maar ik ben heel blij met deze titel. Ik wil deze zege graag opdragen aan mijn zoon Georges en vrouw Sarah”, aldus Van Aert.

 

Wij feliciteren Wout met zijn derde overwinning van het veldritseizoen.